MEDICINKORTET APP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fra Sundhed.dk:

"I Medicinkortet får du overblik over dine aktuelle og afsluttede medicinordinationer. Du kan se dine recepter, hvor mange udleveringer du har tilbage, og du har mulighed for at anmode din læge om receptfornyelse. Hvis du har børn, som er under 15 år gamle, kan du også se deres medicinkort.

 

Det er den læge, der har dig i behandling, som ordinerer din medicin, udskriver recepter og opdaterer dit medicinkort. Det kan være din egen læge, en speciallæge eller en læge på sygehuset.

HVEM HAR ADGANG?

Din adgang til Medicinkortet er personlig. Udover dig selv har din praktiserende læge, speciallæger samt sygehuslæger adgang til dine medicinoplysninger og kan tilgå dem, hvis det er relevant for din behandling. I din Log kan du se, hvem der har kigget i dit medicinkort.

BØRNS MEDICINKORT

Du kan se dit barns medicinkort indtil det er fyldt 15 år, og hvis du har forældremyndighed over barnet. Når dit barn fylder 15 år, får dit barn selv adgang til sit medicinkort med NemID. Herefter har du ikke længere adgang til dit barns medicinkort. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Finder du forkerte oplysninger om din medicin eller dine recepter, eller er du i tvivl om, hvilken medicin du skal tage, skal du henvende dig til den læge, der har ordineret medicinen. Du finder oplysningerne ved at klikke på den enkelte medicinordination/recept.

Finder du forkerte informationer om køb af medicin, eller kan du ikke finde et køb under fanen Apoteksudleveringer, skal du kontakte det apotek, hvor du har købt din medicin."

Generelle spørgsmål ang. MEDICINKORTET APP rettes til sundhed.dk:

Telefon 44 22 20 80 
info@sundhed.dk